Home » » PAVLOVA PASTASI

PAVLOVA PASTASI




Üzeri için
2 yemek kaşığı antep fıstığı
Pasta İçin Malzemeler

Pandispanya için:

  • 1 poşet Pandispanya Un
  • 3 yumurta
  • 10 yemek kaşığı su
  • 1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı
  • Krema için
  • 1,5 su bardağı süt
  • 4 çay kaşığı nescafe
  • 1 paket Vanilinli Pasta Kreması
  • 40 g sütlü çikolata rendesi


PAVLOVA PASTA TARİFİ
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın. 1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın. 26 cm çapındaki kalıba dökün ve önceden ısıtılmış fırında 160C'de 35-40 dakika pişirin.
Soğutup enlemesine ikiye kesin.
Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun. Daha sonra bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın.
Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

--Bu alandanda yorum yapabilirsiniz--

Daha önce yaptığınız tariflerle ile ilgili yorum yaparsanız, tarifi yapmak isteyenler bilgi sahibi olabilirler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.